Hello ! Follow me okay :* U will be safety here ^^ .
+Follow | Dashboard|
Be mine
Iloveyou ♥
Tuesday, 24 January 2012 | 03:38 | 0 comments
Begin with assalamualaikum :)
Hello buddies !
Hari ni aku nak citer pasal seorang lelaki yang aku sayang selain Rasul, Ayah, Along and Adek aku 
Name die Muhammad Najmi bin Hafidz :3 ukeyhh ! sedap tak name die. Sape nak tawu die kan tak hensem ! haha. mrajuk die kang :P die ensem la. budak form 2 pon ade yg minat kat die. untonglahh ! budak HOT memang arhh cegitu kan ? kan ? tapi ingat yerkk ! from now he's mine so do nice to me, if not i'll give u my lovely leg. if u don't mind la kan ? so, listen carefully. if u dare to me, i'll dare to u too ! i juz remind u all. okay! good (Y) his mom is my teacher ! haha. takut tawu tak ? his mom ajar kelas 3A2 Sejarah :3 aku sebenarnyer tak suke pelajaran sejarah. tapi sbab mak die yg ajar, aku jadi semangat. hehe. bese la kan, okay aku mule nak perasan dah ni. hahaha. not funny ! you think i care, go die ! tak lawak jngan gelak. okay, aku nak citer yang lepas aku clash ngan A**** M***** aku couple ngan die, pastu aku mintak clash kat die sbab aku kate aku sayngkan Z*** . tapi skang aku dah takde rase sayang pon kat Z*** sbab die buat aku benci die ade lahh. pastu dah seminggu aku cube lupekan Z tu, najmi yg slalu ade kat sebelah aku. slalu buat aku gelak ! haha. tak lawak keyhh sayang :* Iloveyou :P Semenjak tulahh aku mule syang kat die. pastu aku mintak die bgi aku peluang kedua. aku syang die. takde org laen dah. aku sayang die sorang je. okay. that's all. babaii. assalamualaikum :))
Die yang kat tengah tu :*

Past Roses | New Roses
Disclaimer


Hii there ! Want to know me well ? easy thing to click "C Senged" button rite? so click it and u will know all about me :) thankyou :*

C Senged Goodies Story


Tagboard (shout here !)


Tagboard ! get your own cbox , shoutbox / whatever . Width must be less 240 :D

Credit


Skin made by : Lieya
Background by : Faqihah|Ain
Image by : WeHeartIt